Programma volgt

Bijna begint de meivakantie. We hopen dat het weer ook steeds mooier wordt zodat we meer en meer buitenactiviteiten kunnen aanbieden.

Wil jij meer info over onze activiteiten? Kijk dan snel op onze facebook pagina!

Zomerkamp 2016

Op 20 mei om 20:00, kan er weer worden ingeschreven voor het zomerkamp. Lees graag de volgende informatie.

Alle kinderen die in het schooljaar 2015/2016 in groep 3 t/m 8 zaten, kunnen zich inschrijven.

Het zomerkamp vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie. Aan de hand van de inschrijvingen worden de groepen in drie leeftijdsgroepen verdeeld. Iedere dag verzamelen de jongste en middelste groep om 8.45 uur op het parkeerterrein bij bezoekerscentrum “de Schoorlse duinen” (voorheen “het Zandspoor”). Vanuit daar gaan de jongste en middelste groep richting de Bokkeweidjes. Rond half 5 zijn de twee groepen weer terug.

De oudste groep zal om 9.15 uur verzamelen en gaat zijn eigen weg.

Kosten: € 42,50

Bij vragen over de kosten kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bij vragen over de inschrijving mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Let op: Ook dit jaar verlopen de inschrijvingen weer via deze website.

Er kan dit jaar ook weer 1 voorkeur worden gegeven met wie je graag in een groepje wil, er wordt alleen naar de eerste naam gekeken. We doen ons best ieder zijn voorkeur mee te nemen maar kunnen niet garanderen dat dit ook lukt.

 

 

                                                                      Herfstvakantie

Programma volgt

Kerstvakantie