Programma volgt

Bijna begint de meivakantie. We hopen dat het weer ook steeds mooier wordt zodat we meer en meer buitenactiviteiten kunnen aanbieden.

Wil jij meer info over onze activiteiten? Kijk dan snel op onze facebook pagina!

Let op!!

Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Succes!!


Stappenplan inschrijven zomerkamp 2016

Let op! Er kan dit jaar ook weer 1 voorkeur worden gegeven met wie je graag in een groepje wil, er wordt alleen naar de eerste naam gekeken. We doen ons best ieder zijn voorkeur mee te nemen maar kunnen niet garanderen dat dit ook lukt.

Stap 1

Ga in het menu (links op het scherm) naar Agenda, en kies Kalender.

Stap 2

Kies in het categorieën menu bovenin de paarse optie “vakantie activiteiten

Stap 3

Onder de categorieën balk, zie je een balk waar 2 blauwe pijltjes staan. Klik op het rechterpijltje totdat je bij de maand juli bent aangekomen (de maand staat rechts naast de blauwe pijltjes aangegeven).

Stap 4

Klik op de activiteit “zomerkamp groep 3 t/m 7” als je in het schooljaar 2015/2016 in 1 van deze groepen hebt gezeten of “zomerkamp groep 8” als je in het schooljaar 2015/2016 in groep 8 zat. De startdatum is 18 juli.

Controleer goed of je de juiste groep hebt gekozen, onjuiste inschrijvingen (voor de verkeerde groep) worden niet verwerkt.

Stap 5 Registreren

Vul alle gegevens in van de persoon die je wilt opgeven. Als je hiermee klaar bent klik je op "Volgende Stap".

Alle velden moeten ingevuld worden, wanneer een veld word overgeslagen kan je niet door naar de volgende stap. Daarnaast kost het ons veel tijd om evt. fouten te herstellen.

Stap 6

Je krijgt nu een overzicht te zien van de door jou ingevulde gegevens. Controleer deze goed. Klik op "Volgende stap" om je inschrijving af te ronden.

Stap 7 Betalen

Selecteer jouw bank en bevestig. Nu wordt je doorgelinkt naar Ideal en kun je betalen.

Lees de bevestigingsmail die je na het voltooien van de inschrijving ontvangt, hier staat verdere informatie over je inschrijving in.

Als in deze mail staat dat je op de wachtlijst staat, krijg je z.s.m. bericht of er toch nog een plek beschikbaar is.

EINDE INSCHRIJVING

Bij vragen kun je Dorien mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Zomerkamp 2016

Op 20 mei om 20:00, kan er weer worden ingeschreven voor het zomerkamp. Lees ook nog even de volgende informatie.

Alle kinderen die in het schooljaar 2015/2016 in groep 3 t/m 8 zaten, kunnen zich inschrijven.

Het zomerkamp vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie. Aan de hand van de inschrijvingen worden de groepen in drie leeftijdsgroepen verdeeld. Iedere dag verzamelen de jongste en middelste groep om 8.45 uur op het parkeerterrein bij bezoekerscentrum “de Schoorlse duinen” (voorheen “het Zandspoor”). Vanuit daar gaan de jongste en middelste groep richting de Bokkeweidjes. Rond half 5 zijn de twee groepen weer terug.

De oudste groep zal om 9.15 uur verzamelen en gaat zijn eigen weg.

Kosten: € 42,50

Bij vragen over de kosten kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bij vragen over de inschrijving mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Let op: Ook dit jaar verlopen de inschrijvingen weer via deze website.

Er kan dit jaar ook weer 1 voorkeur worden gegeven met wie je graag in een groepje wil, er wordt alleen naar de eerste naam gekeken. We doen ons best ieder zijn voorkeur mee te nemen maar kunnen niet garanderen dat dit ook lukt.

 

 

                                                                      Herfstvakantie

Programma volgt

Kerstvakantie