Programma volgt

Bijna begint de meivakantie. We hopen dat het weer ook steeds mooier wordt zodat we meer en meer buitenactiviteiten kunnen aanbieden. Als eerste is er koninginnedag op 30 april hierbij ondersteunt het jongerenwerk diverse activiteiten in de gemeente.

Wil jij meer info over onze activiteiten? Kijk dan snel op de agenda, daar kun je je ook opgeven voor de verschillende activiteiten

Zomerkamp 2014 

Op vrijdag 11 april vanaf 19:30 uur kan er weer worden ingeschreven voor het zomerkamp. Lees graag de volgende informatie.

Alle kinderen die in het schooljaar 2013/2014 in groep 3 t/m 8 zaten, kunnen zich inschrijven.

Het zomerkamp vindt plaats van maandag 7 t/m vrijdag 11 juli. Aan de hand van de inschrijvingen worden de groepen in drie leeftijdsgroepen verdeeld. Iedere dag verzamelen de jongste en middelste groep om 8.45 uur op het parkeerterrein bij bezoekerscentrum “de Schoorlse duinen” (voorheen “het Zandspoor”) . Vanuit daar gaan de jongste en middelste groep richting de Bokkeweidjes. Rond half 5 zijn de twee groepen weer terug.

De oudste groep zal om 9.15 uur verzamelen en gaat zijn eigen weg.

Let op: Ook dit jaar verlopen de inschrijvingen weer via deze website. Het stappenplan staat hieronder beschreven. Schrijf je snel in want vol=vol.

Er kan dit jaar ook weer 1 voorkeur worden gegeven met wie je graag in een groepje wil, er wordt alleen naar de eerste naam gekeken. We doen ons best ieder zijn voorkeur mee te nemen maar kunnen niet garanderen dat dit ook lukt.


 

 

 

 

 

 

 

                                                                      Herfstvakantie

Ook in de herfstvakantie worden er weer tal van activiteiten georganiseerd. zo is er Kunst voor kids in de Oorsprong, laser tag paintballen bij het van Reenen veldje in Bergen, en nog veel meer. Kijk snel in de agenda om alles te zien, tevens kun je je daar opgeven.

Kerstvakantie