Frats gesloten wegens brand

In de nacht van 1 op 2 september is ons jongerencentrum in Bergen getroffen door brandstichting. De huiskamer van vele jongeren maar ook het onderkomen van diverse projecten zoals de Zoldermarkt en het repaircafe is hiermee verwoest. Het verdriet onder onze vrijwilligers, bezoekers en natuurlijk onszelf is dan ook groot.

Langzaamaan dringen steeds meer details door, alle gedoneerde spullen voor de projecten.. in rook op. De apparatuur waar vrijwilligers hard voor gewerkt hebben.. weg. Het is een bittere pil. Dat gezegd willen we iedereen ontzettend bedanken voor alle steunbetuigingen die ons overspoelen. Het is fijn te weten dat zoveel mensen Frats een warm hart toe dragen.

Wij gaan nu hard aan de slag samen met onze vrijwilligers om zo snel mogelijk een alternatieve locatie te vinden. Het zijn ten slotte de mensen die een huis een thuis maken!

 

 

Frats is het jongerencentrum in Bergen. Op alle schooldagen ben je vanaf drie uur bij ons welkom om met je vrienden langs te komen. Wij hebben tal van spelletjes zoals tafeltennis en tafelvoetbal maar je kan ook met de Wii, X-box of op de computer komen spelen. In de avonduren kan je natuurlijk ook bij ons terecht om bijvoorbeeld een potje te kaarten met je vrienden of gewoon om te relaxen.

Naast de inloopuren organiseren wij ook activiteiten zoals de jeugddisco, voetbaltoernooien, woensdagmiddag , playbackshows en nog veel meer! Ook als jij zelf ideeën hebt, kan je die altijd bij ons kwijt en kunnen samen gaan kijken of en hoe we die ideeën tot werkelijkheid kunnen laten komen…

Ben je jarig en zoek je een leuke plek om dit te vieren? Het is mogelijk om Frats in het weekend (in overleg) te huren voor feesten en andere events! Voor meer informatie hierover kan je bellen of mailen naar onderstaande contactgegevens.

Wat we vooral hopen te bereiken bij Frats, is dat iedereen van 4 tot 18 jaar zich welkom voelt bij ons en dat er een vertrouwde omgeving is waar jij en je vrienden met elkaar in contact komen. Maar ook als je vragen hebt, wat dan ook, kan je altijd bij een van onze jongerenwerkers of vrijwilligers terecht voor een luisterend oor.

Kom gezellig eens een keer langs en kijk wat wij jou allemaal te bieden hebben!!!

Agenda

Inloop uren:

Dag Tijd
Maandag: 15.00 tot 17.30
Dinsdag: 15.00 tot 17.30 en van 19.00 tot 22.00 16+ avond
Woensdag: 14.00 tot 17.30 en van 19.00 tot 22.00
Donderdag: 15.00 tot 17.30 en van 19.00 tot 22.00 heliomare inloop
Vrijdag: 15.00 tot 17.30 en van 20.00 tot 24.00

testtest

Contact:
JongerenCentrum Frats
Molenweijdtje 2a (naast "de Beeck")
tel. 072 581 8399 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.